Followers

Khamis, 30 Disember 2010

Pengunjung ke 77777 blog YB.


Tuan Blog Yunus Badawi atau lebih femes dengan panggilan YB telah mengwar-warkan barang siapa ada di kalangan pengunjung blognya, ketika singgah menjenguk ke blognya, pada tika dan saat, site meter di blognya telah menunjukkan angka 77777, maka si pengunjung berkenaan di anggap amat bertuah.

Telah diwar-warkan juga akan mendapat hadiah yang amat lumayan.... oh... mungkinkah sebuah swift...yang juga menjadi idaman kalbuku.  Kalau itulah hadiahnya.... YB lah insan di bumi Malaysia ini yang amat prihatin dan murah hati.  Tidak  mustahil kerana YB ialah seorang ahli perniagaan yang berjaya.....hehehe ni betul YB tak bodek tau..

Kenapa saya suka ke blog Yunus Badawi?

1.  sebab nama tuan blog ialah Yunus dan abah saya juga bernama Yunus.....hehehe ni betul tak tipu

2. entri di  blog Yunus Badawi sempoi, ringan, dan menghiburkan .... ada masa serius, ada masa lucu, ada
    masa miang-miang kucing, ada masa gambar menceritakan segalanya....

3.  biasanya saya singgah bila ada entri baru yang muncul, tetapi kekadang termiss juga mungkin masa itu saya
    sibuk dan tidak berblogwalking.

4.  selain membaca entri, saya juga suka membaca balasan komen YB ketika membalas setiap komen
     pengomen entrinya.

5.  tuan blog juga rajin mengupdate blognya, walaupun  sedang berada di luar  seperti  melawat tapak,
    sedang berrekreasi bersama keluarga hatta semasa di pasar pun sebab tuan blog ni ada gajet canggih.....
    selalunya >>>>>>              
                               Sent via BlackBerry from Maxis


okey tu jelah rasanya YB... panjang sangat pening lak kepala YB nanti.

Oh.ya.......... lupalah pulak.
     
   

               
                             Inilah buktinya YB.... jangan tak caya lak!


//Adakah hadiah hari lahir kali ini, yang bakal disambut dua hari lagi akan mendapat hadiah idaman kalbuku



13 ulasan:

sayangsayangibu berkata...[Reply]

hehehe..tahniah ibuintan..
mungkinkah kita berlaga waktu masa tu kan? ;p

Mr PenyuBiru berkata...[Reply]

tahniah!

dapat swift pun jadilah kan..hehe

Sent via BlackBerry YB from Maxis

ibuintan berkata...[Reply]

sya dan penyubiru...

hehehe tahniah.. sama-samalah kita bawak swift tu nanti

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]

Tahniah Kak !


tak teringat langsung pasal 77777 tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
IMANSHAH berkata...[Reply]

saya belum follow blog YB lagi..hehe

kak long berkata...[Reply]

tahniah yo ibuintan...!

yg sebonar eh kaklong la oorg yg paling kecewo bilo terlopeh peluang,dek mengantuk na malam tadi...huuhuhu..!

al-lavendari berkata...[Reply]

kalau dapat swift tu, terkeneneng juga di buatnya.

bukan pemenang tapi YB.

ibuintan berkata...[Reply]

reen,

terlupa juga mulanya, sebab ingatkan mesti lewat malam sikit

ibuintan berkata...[Reply]

Iman,

datanglah follo ,YB seorang yang peramah dan baik hati tau

ibuintan berkata...[Reply]

hahaha kak long..takdo joki

knapo tak standby, tido potang semalam

ibuintan berkata...[Reply]

hehehe tn aji,

osah memang terkeneneng YB jap

Yunus Badawi berkata...[Reply]

Terima kasihlah menulis yg muluk2 tentang saya. Segan saya dibuatnya ngeee

Keputusan akan diumumkan tahun depan hehehe