Followers

Khamis, 9 Jun 2011

Kalaulah aku kaya!

Semalam seharian di sini... Port Dickson






"Kalau ibu dan abah punya... kan bagus' kata Azim.

Kalau ibu yang punya!.......... mati beragan lah kau, ibuintan......

 Yang bawah ni pun ibu tak mampu lagi!




Yang jadi idaman....'bang ..kita angkat ni bawak balik nak?









18 ulasan:

Cik Ina Do do Cheng berkata...[Reply]

ibu intan kalau ko kaya ada bangunan tu, cik ina minta tumpang tidur dulu. amboi cuti sekolah , jalan sakan ye.

kakngah berkata...[Reply]

boleh cuba kat sini lak trip akan datang....

Myfrin's story berkata...[Reply]

Salam, ibuintan. Pondok kecik tu pun kak minat. Jom pakat angkat ramai2, haha................

kaklong berkata...[Reply]

wah! cuti2 malaysia ha...

sal berkata...[Reply]

cantik tempat tu..seronok melawat2...

klu ibuintan punya..bole tumpang2 berteduh..free..

nurkass berkata...[Reply]

aha..
kalaulah mayangsari tu ibuintan yg punya tentu kass dpt discount kan..hehe

Amy Syaquena berkata...[Reply]

salam ibu intan.amy pernah bekerja dengan mayang sari manangement.tapi sayangnya jodoh kami x lame sebab amy dapat offer bank..tapi tempat percutian yang mayang sari sediakan memang best teruatama penthouse di pd.. memang superb

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu...bukan stakat bawa balik bangsal tue, kita borong lagi pun boleh hehehehehe....

p/s: sy tgk gadjet, teman yg ramah br perasan sy teratas sekali heheheehe....

LIPISLADY berkata...[Reply]

Sallam Ibuintan,

Seronok jalan-jalan cuti sekolah ye..

kakcik berkata...[Reply]

Dah lama kakcik tak bersantai dan mandi manda di pantai.

zul permatang badak berkata...[Reply]

kalau resort tu ibuintan yg punya saya tentu dapat tinggal free....

MulutPayau berkata...[Reply]

Seronoknya jalan2 ...mnghabiskan cuti skolah brsama fmly..

p/kalau ibuintan punya..tntu dpat dskaun yer...

Abd Razak berkata...[Reply]

Assalamualaikum...

Memang cantik bangsal kat bawah tu untuk rihat-rihat..mahu cecah belasan ribu nak buat tu..

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

Saya doakan IbuIntan murah rezeki..ada resort sendiri....


Boleh lah saya menginap dapat diskaun 60% nanti..ekekeke

Zaitun berkata...[Reply]

Berholiday di Mayang Sari rupanya.

Kalau ibuintan ada resort sendiri nampaknya kak Zai akan jadi pelanggan tetap sebab dah tentunya harga muuurahhh huhu...

maiyah berkata...[Reply]

assalam..

hehe.. kalo ibuintan yg punya saya pun nak tempah kira kawtim kekawan hehehehehehe :D

Acik Erna berkata...[Reply]

ibuintan..sempat jugak pi bercuti ye.
akak kan.kalau la akak kaya..dah tak kerja dah..dok rumah je..he he..

Kakzakie berkata...[Reply]

Kena ada angan-angan baru kita berusha kan ibuintan. Mana tahu kelak intan & azim buat resort ibuintan tumpang bahagia kan...