Followers

Jumaat, 3 Jun 2011

Jika aku jatuh cinta.




~::Ya Allah,YA RAHMAN Ya RAHIM,

ALLAH RABBI 

aku minta izin,

bila suatu saat aku jatuh cinta,
 jangan biarkan cintaku untukMU berkurangan,
 hingga membuatku lalai akan adanya Engkau

ALLAHU RABBI
aku punya permintaan,
bila suatu saat aku jatuh cinta,
penuhilah hatiku dengan bilangan cintaMU yang tidak terbatas.
biar rasaku padaMU tetap utuh,

ALLAH RABBI,
izinkan bila suatu saat aku jatuh hati,
 pertemukanlah kami,
berikanlah kami kesempatan untuk lebih mendekati cintaMU..

ALLAH RABBI,
pintaku yang terakhir,
 adalah seandainya aku jatuh hati,
jangan pernah KAU palingkan wajahMU dariku,
anugerahkanlah aku cintaMU ,
cinta yang tak pernah pupus oleh waktu::~




//terpikat  dengan post  dari wall Wanita Solehah Bidadari Syurga... terima kasih.

17 ulasan:

ahmad humairi berkata...[Reply]

assalamualaikum,

Terpikat...maka terus melekat....
Allah selamatkan ibuintan.

Insan Marhaen berkata...[Reply]

banyak yang dipinta. sebanyak mana pula yang telah kita beri?

Cik Ina Do do Cheng berkata...[Reply]

Terkejut cik ina bila sebut jatuh cinta, oooo jauh cinta pada Allah SWT rupanya. cantik gambar perempuan kat atas tu.

IMANSHAH berkata...[Reply]

jom join

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/05/pra-bpm-2011.html

Acik Erna berkata...[Reply]

assalam ibuintan.memang menarik..terpikat jugak..

nyanyisunyi berkata...[Reply]

salam ibuintan..
izinkan ida copy dan print..sgt sesuai untuk ida...dan sesiapa saja yg sedang mencari cinta sejati..cinta Ilahi dan cinta insan..

kaklong berkata...[Reply]

bilo dah terpikat,mestilah jatuh cinta..dan cinta kepadaNYA saja lah yg abadi

hani@debumelukut berkata...[Reply]

Cinta kepada Dia adalah cinta abadi.
Ke ada yg tua2 cam akak ni yg baru nak jatuh cinta sesama makhluk? test market kot.

S..U..D..@..I..S berkata...[Reply]

Allh suka hambanya yang banyak meminta tanpa putus asa, jgn ada putus asa..

kena check juga berapa lama kita mengabdi diri, muhasabah diri dan meningkat prestasi sebagai bekalan menuju ukhrawi (checkup untuk diri sendiri)sebenarnya...

kakpah berkata...[Reply]

Takut DIA tidak mencintai kita lagi..
Nauzubillah...

Cik SHiNJU berkata...[Reply]

Cinta paling agung...

azieazah berkata...[Reply]

Boleh buat cerita novel nih...

Temuk berkata...[Reply]

As-Salam IBUINTAN
Nukilan yang amat indah. Semoga DIA kabulkan harapan.

nurkass berkata...[Reply]

bestnye kata2 tu..
cinta padanya cinta yg hakiki..

Kakzakie berkata...[Reply]

Ibuintan... cinta inilah yg tidak terungkai selagi ada hayat di kandung badan...

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu..

tengok pic tue teringat kat film ayat2 cinta..smlm kuar kat tv3 walau dah banyak kali tgk

Sham berkata...[Reply]

cintailah yang Maha Mencintai...