Followers

Khamis, 31 Mac 2011

Pasang P.

Tahniah Along.....  hari ini telah lulus ujian memandu.  Nampaknya dua-dua kete kenalah enterprem P selama dua tahun

'Kalau taknak tampal P kat kete abah dan ibu, belikan Along sebuah kete lain"

mak aiiiii sedapnya dia bercakap!.  Dia ingat makabahnya ni tuan punya kilang kete apa.... takpun harga  sebuah kete macam  harga sebuku roti paun tu.

 'Petang ni jugak Along nak abah tampal P tu, Along nak jadi dreba ibu, hanta dan ambik ibu tiap hari'

kemain eksited sekarang ni.  Kalau sebelum ini tugasnya jadi tukang panaskan enjin, keluar dan masukkan kete ke garaj saja, sekarang dah mohon jadi dreba pulak. 

Sabar je laaaaaa...


Jom kita layan yang ni pulak






//hahaha sabar pak polisi.





22 ulasan:

sayangsayangibu berkata...[Reply]

ingatkan pasang p apa tadi..
tahniah along hati hati memandu..

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu...

nasib baik tak dimintaknya ispira..maklumla, leh bagi inspirasi kan heheheheee

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

bijak....memang bijak along bagi alasan kan..hehehhee..sebab takmau tampal P, kena beli kereta baru...:P

azweennour berkata...[Reply]

moga along hati-hati memandu...

ibuintan boleh bersandar jadi bos je lah lepas ni

ibuintan berkata...[Reply]

sya,

semangat orang baru dapat lesen

ibuintan berkata...[Reply]

mualaikumsalam Shah,

kalau dimintanya inspira, alamat ibu dan abahnya yg takde inspirasi lagi

terduduk la jawabnya

ibuintan berkata...[Reply]

CZ,

tu lah, tak sangka itu alasannya, kalau camtu lima tahun pun takpe tampal P tu

demand sungguh

ibuintan berkata...[Reply]

azween,

belun berani sangat nak lepaskan dia memandu lagi, sekarang dia selalu jadi pemandu abahnya

kak long berkata...[Reply]

maso ni memang tongah gian nak bawak keto...heheheh!!!

Amy Syaquena berkata...[Reply]

as'salammualaikum ibu..

tahniah along dah dapat lesen , lepas ni ibu boleh ajdi bos la ada org tolong anta dan amek hehe..

nyanyisunyi berkata...[Reply]

anak lelaki ida, aiman asik merengek nak motor..tp ida takkan belikan sebab dia belum layak ambil lesen pun..

ni lah anak2 sekarang...dia bukan tahu kita ibu bapa ni susah hati bila dah pandai drive atau bawak motor sendiri ni..

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]

Boleh jadi mem lepas ni kak..

hehe..

nurkass berkata...[Reply]

hehe..
org kata tgh giler stereng tu..
baik hati dia nak jemput ibunye..

ahmad humairi berkata...[Reply]

Assalamualaikum,

Belikan aja Alaong keta baru....duit tu nak ke mana lagik....

maiyah berkata...[Reply]

assalam..

best apa kalo dia bleh hntr.. sy ni msih lg tgh bik msa nk gi ujian kompeter

white rose berkata...[Reply]

tahniah along...
bawak ibu baik2 ye along...

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

ibuintan,.
tahniah utk along,,
wah...sure sebelum nie dia gigil semacam...
skrang dah ada keyakinan memandu.
chaiyok2 utk along

PS: hehehe..abis keter abah dan ibu kena pasang P....hehehe, kena bulilah dgn pemandu lain..

sekamar rindu berkata...[Reply]

salam...

tahniah buat along...:)

kak Erna berkata...[Reply]

ibuintan..baru dapat lesen..memang tengan exited tu..mau nya tak dok diam kete ibu..

S..U..D..@..I..S berkata...[Reply]

seronok kan ada drebar

anie,Nagoya berkata...[Reply]

tahniah along.pandulah dgn sopan....

luahfikiran berkata...[Reply]

SALAM,
PESANAN KPD ALONG - HATI2 MEMANDU. LULUS P TU, LULUS BERSYARAT SEBELUM DAPAT LESEN PENUH.