Followers

Ahad, 6 Mac 2011

Kak Pah Give Away

Sempena menyambut enibesari yang ke 32, enibesari perkahwinan Kak Pah dengan Ce Abang tersayangnya. Wow.. 32 tahun tu, 
    Bride And Groom       
kahwin pada  25.2.1979   dan kekal bahagia 
sehingga 25.2.2011 dan moga seterusnya hingga hujung nyawa.

Cinta dan kasih yang bersulam selama 32 tahun yang pastinya ada pasang surut dan banjir serta kemaraunya, diharap berkekalan dan sentiasa ceria bahagia bersama anak-anak tercinta, menantu tersayang serta cucu-cucu  penyambung warisan.

                                       Alaaa Kak Pah malu-malu lah pulak!!

Bersempena enibesari yang dah melepasi tahap Perak ini, maka Kak Pah dengan riang rianya telah menganjurkan satu Give Away.   Cenderahatinya lumayan you......  kok dapek musti sonyum nampak  gusi ni.....

Jeng,......... Jeng ................ Jeng..           Jom Kita lihat syarat dan termanya:

Syaratnya mudah:
1.  Buat satu entry mengenai GA ini.

  Buek dah Kak Pah... merapu sikit yo, hari ni ado maso lobih sikit nak duduk lelamo dopan pc ni..

2.  Copy gambar di atas dan letak di sidebar anda selama GA ini berlangsung. (Kalau tak letak,    penyertaan anda terbatal)
  Okey... bisa di atur... beressss

3.  Tag tiga orang kawan anda.
   Errrr... esey tag  ....... S.U.D. @ I. S
                                    White Rose
                                    Ayu  Citarasa Rinduan

4.  Tinggalkan link anda di dalam kotak komen untuk kakpah datang melawat.
    Okey.... no hal

5.  Terbuka kepada sesiapa sahaja yang datang menjenguk di sini... (ke blog Kak Pah la tu).


Ni nak  nayang hadiah nya pulak.


Kan dah kata.... 

Tarikh tutup GA adalah pada 12 Mac 2011 - ado seminggu lae

23 ulasan:

Insan Marhaen berkata...[Reply]

best hadiah tu..

kakcik berkata...[Reply]

Semoga ibuintan berjaya menjadi salah seorang pemenang. :)

kakpah berkata...[Reply]

hehe.. kakpah ucap goodluck yo.. Kok ado joki, adolah tu...

ibuintan berkata...[Reply]

tu lah IM.. terliur nengok hadiahnya

ibuintan berkata...[Reply]

amin..amin.. moga doa Kakcik dimakbulkan

ibuintan berkata...[Reply]

alaaa kakpah.. ado anlah joki tu

white rose berkata...[Reply]

mak aih, ade jugak minah nama white rose tu kan...

sape laa empunya badan...

kekeke...

terima kasih ibu, tlong tag kan white rose

ibuintan berkata...[Reply]

tu la, minah mana lah tu..

jomla join sama2, kasi meriah lagi

IMANSHAH berkata...[Reply]

hadiah untuk kaum hawa tu

IMANSHAH berkata...[Reply]

hadiah untuk kaum hawa tu

ibuintan berkata...[Reply]

iman.

kaum Adam pun leh join sama, ada rezeki hadiah tu boleh juga guna tak pun boleh beri pada sesiapa juga..

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

ibuintan..
wah!!!!!!!!!!
daku ditag...

daku angkut yer...

al-lavendari berkata...[Reply]

semoga berjaya .. wah kahpah senior setahun dari saya dalam umur berumah tangga.

saya nak tunggu kontes yang ada hadiah estima !

ibuintan berkata...[Reply]

Ayu...

angkut saja, pilih hadiah ngan Kakpah tau, itu pun kalau ada rezeki

ibuintan berkata...[Reply]

Pakngah,

wah...hadiah Pakngah nak yang estima yo, kan dah ado satu tu...bori lah sey peluang menang adiah estima tu lak... nak yo ghaso bawak eatima keliling kg ni!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...[Reply]

good luck.Mana tahu ada rezeki, tak kemana.Makcik suka jengah blog kak pah, ceritanya bersahaja, dan kelakar.

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]

semoga akak berjaya !

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu...

hebatnya beliau..cukup lama usia rumahtangganya melebihi usia saya sendiri..

ape petuanya?? tentulah agama yang didahulukan..kerana itu ia berkekalan..

semoga kasih sayang ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat...

Amy Syaquena berkata...[Reply]

semoga ibu berjaya ye..

ibuintan berkata...[Reply]

Cik Ina,

amin.. harap2 ada rezeki kan, cuba juga join sama

ibuintan berkata...[Reply]

reen,

trima kasih... join la sama, saja suka-suka

ibuintan berkata...[Reply]

mualaikumsalam Shah,

amin.. itu juga yg kita harapkan... moga kita juga dapat mengecap bahgia berumahtangga yg berkekalan

ibuintan berkata...[Reply]

terima kasih Amy... mai join skali,sesuka hati je