Followers

Sabtu, 8 Januari 2011

Award

BEST FOLLOWER AWARD FROM SEKAMAR RINDU





Ucapan anda:

Dengan riang rianya mengucapkan terima kasih kepada Cikgu Sekamar Rindu kerana menghadiahkan award yang cantik, yang mana hasil tangan asalnya daripada pakcikim.blogspot.com....  sebab tagnya pun mudah untuk diselesaikan, boleh menjawab dengan santai, kalau macam soalan UPSR malas juga rasanya..hehehe


4 ciri gurl/boy untuk dijadikan wife/husband

sebab dah ada ce abang  tak payahlah disenaraikan lagi ciri-ciri yang diperlukan, terima saja seadanya apa yang sedang dimilikinya..... bolehkan!


berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang

alhamdulillah, hampir memasuki usia 19 tahun perkongsian hidup.... sentiasa bersikap bersedia memberi dan menerima apa adanya dengan seikhlas hati


pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta

pernah terjumpa dan terbaca tapi tidak pernah amalkan sebab bila sudah putus cinta, biarkan ianya pergi dan cari pengganti yang lain... tak suka mengharap pada yang tak sudi dan percaya kepada jodoh di tangan Tuhan


letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award

amat berbesar hati untuk menghadiahi juga award ini kepada barisan hero dan heroin di bawah:

                                                                   Kak Long .

                                                          sayang-sayang ibu - sya

                                                               Puan Kartinie

                                                                    fzi

                                                                  Azlina     

                                                     Tuan Haji Hamzah Al-Lavendari

                                                        En.  Yunus Badawi

                                                   Anakanda Shahromnasruddin

                                                          Cikgu Mohammad

                                                           Ayu Sinar Raudah   


//terima kasih...... sudi-sudikanlah ...                                                                                                                             

34 ulasan:

kak long berkata...[Reply]

salam,ibu...


ooo...ni deh...ok ok...nanati kaklong publish yo...
timo kasih!

Kakzakie berkata...[Reply]

Salam ibuintan....

Dah dapat ce abang tu bererti ciri-ciri itulah yg dicari betul tak? Cuma ciri-cirinya ada dlam hati sendiri....

Pn Kartini berkata...[Reply]

sALAM My dear sis..:)

Moga akak sihat2 di sana:)
thanks yaa sis:)utk award yang cantik :):)ingat jugak akak pada tinie..THANKS!!!:)

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]

hehehe... terima kasih kak. selamatkan saya dari tag.



opsss... akak di TAG oleh SAYA !

Yunus Badawi berkata...[Reply]

Salam ibuintan.

Tahniah kerana mendapat award ini. Sudah tentu ibuintan seorg pengikut tegar Cikgu Sekamar Rindu.

Terima kasih kerana memanjangkan award ini kpd saya.

Yunus Badawi berkata...[Reply]

Saya lebih rela menjawab soalan UPSR dari soalan2 ini hehehe

IMANSHAH berkata...[Reply]

Tahniah, 19 tahun memadu asmara..moga kekal bahagia

Yunus Badawi berkata...[Reply]

Oh ibuintan pernah putus cinta rupanya.

Tak nak kongsi ke citer sensasi ni? hehehe

Yunus Badawi berkata...[Reply]

Tahniah kerana tahun ini masuk 20 tahun berumahtangga dgn aman bahagia bersama ayahintan.

Kami awal lagilah kahwin dibandingkan dgn ibuintan.

fzi berkata...[Reply]

Salam ibuintan...
Betul tuh, jodoh di tangan Allah.. jadi tak perlu lah kita terkilan kalu satu ketika dulu ada memana orang yang pernah singgah kat hati kita telah ditakdirkan bukan jodoh kita... yang terbaik untuk kita hanyalah pilihan Allah Taala...

Timakasih banyak, tak sangka saya pun ikut termasuk dalam list penerima award dari ibuintan..tQvm... :))

al-lavendari berkata...[Reply]

terima kasih atas ingatan itu. nanti saya ambil dan masukkan dalam entri akan datang.

saya yakin sepenuhnya jodoh pertemuan ditanganNya.

ummu berkata...[Reply]

assalamualaikum kak ibu intan
wah tahniah ya kak.
dapat award yang sangat cantik gitu.

ibuintan berkata...[Reply]

kak long... yo ..inilah deh yang nyobab an mato kanan tu bergharit2


buek yo jgan tak buek

ibuintan berkata...[Reply]

kak zakie...ye , dah dapat tu ..itulah yang diterima seadanya

ibuintan berkata...[Reply]

Tinie... insyaallah ingat selalu, ingat mengingati di alam maya

ibuintan berkata...[Reply]

Reen, tu lah.. nak juga tag reen, tapi hadnya hanya sepuluh orang, takpe next tag pulak ye..

ok, nanti datang ambil

ibuintan berkata...[Reply]

YB,
baru juga menjadi pengikutnya, tapi selalu berkunjungan

sudi-sudikanlah ambil ye YB

ibuintan berkata...[Reply]

YB,

soalan UPSR banyak tau, ada lima paper lagi, ni takde paper, YB jawab je ikut sukarasa YB...

ala janganlah ngelat, takyah baca buku pun, copy n paste je

Jawab Yb ye

ibuintan berkata...[Reply]

Iman.


amin..mudah2an hingga hujung nyawa

ibuintan berkata...[Reply]

YB,

tu cerita 25 tahun sudah, tak elok dikenang, memasing sudah ada pengganti..

dia pun ada add saya di fb, tapi saya tak terima, takut datang yang tak baik di kemudian hari

cerita muda-muda, simpan dalam hati sendiri yo lah

etomyam berkata...[Reply]

steady.. semoga bertambah bahagia :D

ibuintan berkata...[Reply]

YB ...

sebab dah putus cinta, maka saya lewatlah kahwin, lewat pulak jumpa pengantinya...

tak macam YB, emak YB cepat2 pinangkan emak Adam untuk YB, tu yg cepat kahwin tu...kan YB

ibuintan berkata...[Reply]

fzi,

semua ketentuan Tuhan, kita terima dengan redha, mungkin dia bukan yang terbaik buat kita walaupun kita anggap dia yang terbaik

syukur, atas kurnianya

kalau sudi terimalah ye.. memanjangkan ingatan

ibuintan berkata...[Reply]

tn haji Al,

terima kasih sekiranya sudi,

memang betul jodoh di tanganNya, kalau bukan jodoh kita, bebuih baca ayat tu pun belum tentu dia akan menjadi milik kita

wallahuaklam

ibuintan berkata...[Reply]

ummu,

ada juga ingatan nak beri kat ummu, kalau ummu sudi ambillah sama..

ibuintan berkata...[Reply]

etomyam,

mudah-mudahan begitu hendaknya..amin

kakpah berkata...[Reply]

salam ibuintan. Buek apo tu.. dah makan ko bolum..

ibuintan berkata...[Reply]

mualaikumsalam Kak Pah,

dah makan dah, tadi poe 'panggilan' rumah kenduri kahwin, makan nasi ujan paneh, gulai gobung ngan porut, ghondang daging dan ayam masak merah

sekamar rindu berkata...[Reply]

salam...

sukanya ibuintan jwb tag saya..

terima kasih.,..banyak

sal berkata...[Reply]

tahniah dpt award..
moga semangat berblogger makin semarak..huhu..

mario berkata...[Reply]

tahniah kak...

azieazah berkata...[Reply]

Salam IBU INTAN:
Masuk membalas kunjungan...

Tahniah, award sebagai penghargaan.

maklang berkata...[Reply]

oh..ini dia ibuintan...ada nampak kat chat box maklang...terimakaseh dtg blog maklang...

Sasa Al-Sharif berkata...[Reply]

menarik award tu :)