Followers

Selasa, 4 Januari 2011

Alahai... .. mana perginya tenaga ni

                                                   
                                                 Kalaulah dapat berendam di sini;


                                                   
                                                                atau lebih best lagi

                                                                           
                                                            di belai lembut begini

                                                                            
                                                                   Akhirnya

                                                    
                                                               ini je lah.......


 Hari kedua minggu persekolahan yang pertama tahun dua puluh sebelas.  Rasa nak pengsan, teramat penat.


Bukan kerana kerja hakiki tapi buat kerja sampingan bagai nak mati.....

//pic carian tok gugel ...tq

//untungnya si tukang kipas


14 ulasan:

Pn Kartini berkata...[Reply]

Salam my dear sis..:)

huhhu..pandai kipas diri sendiri jekk kak...!!nak jadi 'tukang kipas' org2 nihh...mmg tak terror!!

ibuintan berkata...[Reply]

salam my dear Tinie..

iye..kita kipas diri sendiri saja la, tu yg lebih baik

kak long berkata...[Reply]

kipeh?...
samo tak mo bodek?
heheheh!

Yan berkata...[Reply]

Because of tukang kipas lah maka saya berhenti jadi guru dgn notis 24 jam pada tahun 2001. Now i m happy... hee

ibuintan berkata...[Reply]

kak long,

duo kali limo, limo kali duo....

hampeh

ibuintan berkata...[Reply]

Yan,

kalaulah saya juga berkemampuan untuk berbuat begitu.....

Amy Syaquena berkata...[Reply]

kipas aka tukang bodek sungguh x suka orang jenis macam tue..

kak Erna berkata...[Reply]

ibuintan..jaga kesihatan..

ckLah@xiiinam berkata...[Reply]

Baru 3 hari ni cikgu....




Hehehe...

Moga ceria dan bersemangat kembali.

ibuintan berkata...[Reply]

amy,

memang x suka langsung, tapi jenis ni tetap ada, ada untuk kepentingan diri mereka

ibuintan berkata...[Reply]

kak erna,

memang kena rehatkan diri

ibuintan berkata...[Reply]

ckLah,

memang baru tiga hari

kerja sampingan tu yg tak tahannya, mengajar okey saja

yg bergembira, riang ria saja

Zaitun berkata...[Reply]

Kerja separuh mati sekali pun pastikan ada ruang untuk diri sendiri.Take a break.

Sham berkata...[Reply]

salam kenal ibu intan...folow ibuintan nak timba pengalaman dari orang lama...