Followers

Selasa, 22 November 2011

TAHNIAH.. ghimau Malaya.

Tak kira... nak jugak  ucap tahniah kepada team Harimau Malaya.  Game yang penuh dengan debaran menentang team Garuda dalam final bolasepak Sukan Sea malam tadi. Tahniah akhirnya rezeki memihak kepada team harimau juga walau banyak provokasi yang telah dilakukan oleh pihak lawan.. Emas dalam genggaman.  Pagi ni bukak fb, semua post tentang game malam tadi.  Semua ucap tahniah kepada team harimau.  Sukan bolasepak memang hebat, rakyat bersatu menyokong pasukan negara. 


Macam-macam ucapan yang dipost ke fb. 










Ustaz Don pun ucap tahniah.  Ustaz yang tengah meletop di TV Al-Hijrah.




Tahniah... team ghimau Malaya.  Hari Rabu ni mengaum lagi menentang pasukan Syria.  Moga terus berjaya menaikkan nama Malaysia.



Oh ya...... tahniah juga pada pasukan Hobin Jang Hobin yang menang  3 - 1 menentang pasukan Bangladesh petang semalam di STAR of  Paroi.  Moga terus berjaya ditahun hadapan.





8 ulasan:

kaklong berkata...[Reply]

tahniahhhhh...!!!

azi berkata...[Reply]

Salam Ibu Intan..
Tahniahhhh! buat pasukan bola sepak kita..Harimau Malaya..memang patut kemenangan untuk kita...pemain kita bermain bemati-matian demi maruah Malaysia..!

kakcik berkata...[Reply]

Pastinya sebagai rakyat yang cintakan tanahair, kita turut merasa bangga. :)

Pn Kartini berkata...[Reply]

Alhamdulillah...

:)

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

hari ni hari yg ceriaaaaaaaaaaaaaa kan..

sahromnasrudin berkata...[Reply]

alhamdulillah ibu..rezeki kita menang emas lagi dalam bolasepak

NzA berkata...[Reply]

kat rumah sy mlm tadi dh mcm stadium....he.he.he.....

@xiiinam berkata...[Reply]

Sampai termimpi-mimpi ckLah dalam kereta...sebab jarang tengok bola. Selalu kalau tengok Malaysia lawan mesti kalah. Malam tadi, menang pulak....lepas habis bola di rumah kenduri, baru balik Perak. Sampai rumah pukul dua lebih..