Followers

Isnin, 8 Ogos 2011

Sekadar bertanya khabar.

السلام عليكم             

Selamat berpuasa di hari ke lapan hari ini. 

Moga semuanya sihat. 

Apa menu berbuka petang nanti?

Masak atau  beli?




Cadangan antara menu petang nanti.... ikan bakar!!

gambar ehsan tokgugel.


















21 ulasan:

kakcik berkata...[Reply]

Petang ini belum tahu lagi nak masak apa. Rasanya walaupun ringkas, sedap yang dimasak sendiri dari yang dibeli. :)

Rozali berkata...[Reply]

Assalamualaikum Ibuintan

belum pergi ke param lagi
isteri masak ringkas2 ajer

SELAMAT BERPUASA

Wassalam

Amy Syaquena berkata...[Reply]

masih belum ada perancangan lagi ibu intan , selera makan semakin merundum aduhai risau pula...

selamat berpuasa juga ibu intan

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

ibu intan..
mmg rindu dgn kak............

moga sihat2 sahaja ya.
ayu pun tak buka nasi.. ikan bakar mmg menyelerakan...

ahmad humairi berkata...[Reply]

Selamat menjalani ibadah puasa,
Selamat menyambut lebaran,
maaf zahir dan batin.

musollahehsan berkata...[Reply]

SALAM,
KHABAR BAIK. SELAMAT BERIBADAH

Cik Ecah berkata...[Reply]

ecah sukee ikan bakar keli! =)
cicah dgn kuah air asam fuhhh haha

sayangsayangibu berkata...[Reply]

belum ada cadangan lagi, ikut permintaan dan jalan selamat tanya anak anak nak makan apa
hehehehe boleh gitu?

Acik Erna berkata...[Reply]

Assalam ibuintan..petang dah cadang nak pi pasarramadhan nak beli lauk..kuih nak buat sikit balik nanti.

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

selamat berpuasa IbuIntan..

Saya tak makan lagi ikan bakar so far..maybe dalam minggu ni nak beli.. :P

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu...

hari ini kami masak..

pi param weekend je..

selamat berpuasa utk ibu sefamily ya

adol ihsan berkata...[Reply]

SAlam..

Huhu.. sedap nye tengok ikan bakar tukgugel tu.. hehe,,

Selamat berbuka.. :)

kaklong berkata...[Reply]

poso hari ke-2 kaklong dah bakar ikan..seloro bebuko kan kak?

ckLah berkata...[Reply]

Khabar baik...hehe

IMANSHAH berkata...[Reply]

salam

lama juga dan jarang ye update sekarg..saya sihat je..harap ibu juga sihat

MulutPayau berkata...[Reply]

Assalamualaikum Ibuintan.....
Sedapnya ikan bakar tu....saya masak yg simple jer... tak brksmpatan lagi pergi ke param..

insan_marhaen berkata...[Reply]

Tadi berbuka lauk kari sardin.

sal berkata...[Reply]

sesekali pening juga nak masak ape yee..

nak beli pun kadang2 terkena masakan tak sedap..

Zaitun berkata...[Reply]

Kak Zai sihat,hari ni nak masak mee tomyam permintaan siadik.

NzA berkata...[Reply]

kak, smlm pn sy masak ikan bakar..hr ni tgh dok fikir nk masak apa...hu..buntu.

Kak Imun berkata...[Reply]

Selamat berpuasa, semua. Ikan bakar pun sedap juga.....:)