Followers

Rabu, 21 September 2011

WW - Potluck raya puasa enam.

                Pulut kuning, sambal petai, nasi putih, sambal tempe goreng, kuetiew goreng,
cekodok  pisang .. antara menunya di samping beberapa jenis biskut raya.











23 ulasan:

kakcik berkata...[Reply]

Hari ini kakcik masih berpuasa - sambung puasa ganti. Kalau boleh, nak habiskan dalam bulan Syawal ini. InsyaAllah. :)

sahromnasrudin berkata...[Reply]

sambal tempe goreng jua yg menjadi pujaan hati sy, ibu...heheheheee

Kakzakie berkata...[Reply]

Kakak berpuasa dari hari raya ke 5 hingga last day masa anak periksa upsr baru-baru ini. Sekarang masih kekok nak makan siang....

Banyaknya makanan ibuintan sediakan. Mesti ramai yg nak berkongsi...

Yan berkata...[Reply]

amboiii kak.. pulut kuning, sambal petai tuuuu..peerrghhh..

Acik Erna berkata...[Reply]

ibuintan sedap tu..
akak raya hari tu..buat pulut kuning jugak..

al-lavendari berkata...[Reply]

nampaknya saya tak ada 'luck' nak merasa !

azi berkata...[Reply]

Salam ibuintan..
Sedapnyer Pulut kuning tu...emmmm...rasa lapar le pulak...

n@m@n berkata...[Reply]

fuh..tengok gambar nimasa tengahari dengan tak lunch lagi ni sangatlah membuatkan rasa nak makan membuak-buak..heeh

ibuintan berkata...[Reply]

insyaallah tu kakcik... mesti boleh, dah selesai semua puasa ganti , senang hati.. kan

ibuintan berkata...[Reply]

Shah... sambal tempe goreng tu dibawa oleh seorang rakan Jawa dari Batu Pahat.. memang versi Jawa punya

ibuintan berkata...[Reply]

kakzakie... taklah, saya bawak satu masakan je, yang lain-lain kawan2 lain yg bawa


kami memang selalu buat potluck camni

ibuintan berkata...[Reply]

Yan....... wangi setaman baunya

tu, menu yang akak bawa... permintaan seorang rakan Jawa yg suka sangat pulut kuning

ibuintan berkata...[Reply]

kakerna... saya buat pulut kuning tu sebab permintaan seorang rakan


kami sama-sama beraya puasa enam hari ni, tu yg pakat bawak potluck tu nak makan ramai-ramai

ibuintan berkata...[Reply]

PakNgah... tu la, belum ada rezeki lagi kan


insyaAllah... esok2 ada luck

ibuintan berkata...[Reply]

Azi.. nak hulur, jauh la pulak

ibuintan berkata...[Reply]

naman... sekarang dah makan tentunya, elok jugak tu dah terbuka selera lagilah berselera waktu makan

kasihibu berkata...[Reply]

meriah tu kak

sya rasa dekat sebulan ni dah lama tak masak dan tak kerap masak pun

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

ibuintan..
mmg rindu pada kamu..
nie ada masa nak jalan2 sekejap
malam jerlah masanya

kak.........
moga kita sama2 cepat2 dapat habiskan puasa 6 ya

aku HIV positif berkata...[Reply]

hamboi3x...
sambal petai tu peberet kita tu :)

Zaitun berkata...[Reply]

Raya dengan cekodok pisang lagi sedap,kalau kak Zai cicah dengan sambal petai tu... alahai....

Pn Kartini berkata...[Reply]

Assalamualaikum my dear IbuIntan:)

alahaii...dah selesai yaa pose 6..siap ada potluck tuu..best!

tini lam proses berpose 6 nii..heheh

NzA berkata...[Reply]

sambal petai tu feveret sy kak ttp dh lama xmkn cz suami xthn bau petai dlm rumah...hu.hu.hu...

Ibuhani berkata...[Reply]

Salam. Happy jumpo org kg. kat sini! Tg Ipoh??? Rupa ibuintan familiarlah....Kita pernah jumpa ke????