Followers

Selasa, 19 Julai 2011

Kini..... aku kembali






Syukur... bertemu kembali, setelah beberapa hari menyepikan diri.  Ada sedikit ujian kesihatan yang diberikanNya, kecil sangat rasanya berbanding orang lain yang diuji dengan ujian yang lebih besar dan berat. Syukur sangat dengan berkat  usaha dan doa yang sentiasa dipanjatkan akhirnya dimakbulkanNya..... .  Namun maaf tidak dapat berkongsinya di sini mungkin belum masanya lagi.

Semoga semua sahabat berada dalam keadaan sihat sejahtera dan ceria dalam  menjalankan tugas seharian.  Ibuintan bercuti hari ni, semalam terpaksa mengisi borang cuti rehat khas lagi....  ada urusan  yang perlu diuruskan, doakan urusan ini berjalan lancar juga.



///sekali dah start enjin, nak merempit ke blog sahabat2 pula..... mungkin hanya beberapa blog saja dulu pagi ini, yang tak sempat dijenguk.. insyaallah malam nanti akan dijengah.






22 ulasan:

kakcik berkata...[Reply]

Selamat kembali dan semoga kesihatanmu telah pulih sepenuhnya. :)

Kakzakie berkata...[Reply]

Sesekali ujian Allah berikan ibuintan kenalah tabah. Syukur dah bertambah baik tapi jangan pula merempit sampai tengah malam:)

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...[Reply]

Selamat bermarathon kak !


jangan lupa makan ubat-ubatan...

kaklong berkata...[Reply]

ado hikmah disebalik ea tu...!

Kak Imun berkata...[Reply]

Salam, ibuintan.

Alhamdulillah, semoga ibuintan akan sihat seperti biasa. Sudi2lah bertandang ke rumah kak, klu ada masa la.....:)

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum..

ibu cuti ke ari nie??? selamat berehat ya

ahmad humairi berkata...[Reply]

Assalamualaikum,

Jangan accident masa merempit tu dahla ek.....jaga diri.

nurkass berkata...[Reply]

cuaca kot ibuintan..
ari tu blk kg bukan main teraso bahang eh..tak monontu..nyaris tak pitam..byk minum air kak..

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

selamat ber blog kembali

Yan berkata...[Reply]

samalah kita kak. saya baru nak warm up.

anie,Nagoya berkata...[Reply]

ai menanti penuh sabar.hihihi....suka ayat "merempit".ganas ibuintan.merempit kat blog.tak pe.jgn merempit kat jln raya ya

moga kesihatan akan lebih baik

sal berkata...[Reply]

moga kesihatannya semakin baik..

selamat berehat juga yee...

Zaitun berkata...[Reply]

Mungkin ada hikmah disebaliknya.Kak Zai harap ibuintan sihat2 aje.

Pn Kartini berkata...[Reply]

Assalamualaikum IbuIntan:)

Moga akak semakin makin sembuh dan diberikanNya kesihatan yang sihat berpanjangan...Amin...

NzA berkata...[Reply]

patutlah sepi je blog akak...moga cpt pulih ye...

Nur-nba berkata...[Reply]

Salam.. Akhirnya sempat Nur singgah ke blog ibuintan..

Semoga akak kembali aktif berblog semula.. Jangan lupa jaga kesihatan ye..
~~Salam perkenalan dari Nur..

Amy Syaquena berkata...[Reply]

tertanya2 juga kemana kakak menghilang.alhamdulillah kini sudah kembali.welcome back sis. amy doakan semoga kesihatan akak pulih sepenuhnya..

Acik Erna berkata...[Reply]

semoga ibuintan tabah dengan ujian yang mendatang..dan cepat sembuh ye.

azieazah berkata...[Reply]

Pelan pelan kayuh, Kak...



Sebal: Bahasa Indahnya ialah Kesal...!

kakngah berkata...[Reply]

sila makan ubat ikut jadual!
:P

Cik Ina Do do Cheng berkata...[Reply]

patutlah dah lama menyepi diri rupanya tak sihat. welcome back ibu intan ke arena blog.

sahromnasrudin berkata...[Reply]

datang ziarah ibu pd hari rabu nie :-)