Followers

Rabu, 13 Julai 2011

Ehh.... WW jugak!!!




" Belajarlah memanah dan menunggang kuda" ( Hadith Muslim)












30 ulasan:

azlina berkata...[Reply]

asmlkm kak nah...

cantiknya view kat sini...nak menunggang kuda perlukan keberanian kan ina ni pula penakut dgn binatang ...

luahfikiran berkata...[Reply]

SALAM,
IBU INTAN KE YANG SEDANG MENUNGGANG TU ?

Amie berkata...[Reply]

selamat pagi ibu intan,
rasa nyaman dan tenang berada menunggang kuda di tepi pantai... hi hi hi... siapa naik kuda tu?

ibundo berkata...[Reply]

pogang kudo pun tak borani. Camano nak nunggang nih..

al-lavendari berkata...[Reply]

kat kawasan saya tak ada tempat nak memanah dan menunggan kuda .. takut terpanah kepala bebudak nanti !

kaklong berkata...[Reply]

kek mano tu kak?

Acik Erna berkata...[Reply]

Ibuintan takut akak nak menunggang kudo ni..

ibuintan berkata...[Reply]

mualaikumsalam Ina,

sama lah akak pun takut jugak, tengok kuda tu pun dah gerun

Kakzakie berkata...[Reply]

Ibuintan.... siapalah yg tunggang kuda di tepi pantai tu:)

ibuintan berkata...[Reply]

salam Dato,

TAKLAH, TU BUKAN SAYA... TU PELANCONG YANG MENYEWA KUDA TU... SAYA TAK BERANI

ibuintan berkata...[Reply]

aMIE,

selamat pagi, pemandangan waktu pagi tu.... memang tenang dan damai, sejuk je hati memandangnya

ibuintan berkata...[Reply]

Bundo,

samo la cam sey... mandang pun takut, nengok kudo tu lari lae la kocut porut

ibuintan berkata...[Reply]

PakNgah,

buleh la pergi ke tempat yang ada aktivti sebegitu..... jangan main panah yo, kok tercacak kek kepala orang, tak pasal2 yo makan minum free kat penjara

ibuintan berkata...[Reply]

Long,

kek Dataran Mersing, tepi pantai je tu... sesapa yang berhajat nak menunggang kuda buleh sewa, kalau tak silap RM6 sekali tunggang

ibuintan berkata...[Reply]

kakerna,

sam lah kita, saya pun seronok mandang orang nunggang yo... kuda nya cantik2 tapi gerun juga nak dekat

ibuintan berkata...[Reply]

kazakie,

bukan ahli keluarga saya pun, seorang pelancung Cina kalau tak silap

ahmad humairi berkata...[Reply]

assalamualaikum,

ww ok,
wwf pun tak pe.

Diana @ bilakukatacinta berkata...[Reply]

slm kak....kite tak sedar..bynak kebaikan dari dua xtvt ini....

kakcik berkata...[Reply]

Jangan langgar orang, tau. :)

nurkass berkata...[Reply]

walahhhh..bestnye..
sejuk mata tgk pemandangan tu..

stellaizz berkata...[Reply]

wahhh best nyer...teringin nak tunggang kuda..tp kesian kek kudo tu nanti..lehh ko dia bawak stella yg gomok nie..kot2 patah lak pinggang ea....

Cik Ina Do do Cheng berkata...[Reply]

dekat ngan rumah cik ina ada ladang kuda tapi kuda padi je.boleh tak?ekekek

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

Memanah sambil menuggang kuda adalah sangat sangat susah. ~macam lah saya pernah buat, naik kuda pun tak pernah! haha

Amy Syaquena berkata...[Reply]

Amy memnag kagum kalau lihat orang memanah sambil menunggang kuda. Ada sekali amy lihat sukan nie di dalam tv perghhh memang tabik spring la , bukan senang nak buat macam tue.. mental dan fizikal kena kuat.

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

selamat petang ibu intan..
baru ada masa nak BW ke blog kawan2..

mmg tebaik pic nie..

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

di mersing ya gambar nie....

NzA berkata...[Reply]

sejuk mata memandang....

Zaitun berkata...[Reply]

Takut kak Zai tambah pula anak buah pernah jatuh masa dalam pertandingan kuda 2 tahun lepas.

nuwairani ismail berkata...[Reply]

naik kuda pernah,..memanah belom lagi...

eelobor berkata...[Reply]

alamak...dua2 tak reti. nak memanah pun tak pandai, nak dekat ngan kuda pun dah takut