Followers

Khamis, 19 Mei 2011

Takziah buat Abdul Hakim 'Telur dibasuh'


Takziah kepada penulis blog telordibasuh.blogspot.com.  Bila buka fb tadi nampak Tubelawak memaklumkan  Hakim telah meninggal dunia di  Hospital Putrajaya kerana mengalami jangkitan kuman di paru-paru. Kesannya, paru-paru menjadi keras dan beliau tidak dapat bernafas sendiri.

Muda lagi, seorang anak muda yang peramah dan sering menyapa ibu.  Semoga keluarganya tabah dengan pemergiannya.  Ya Allah.. ampunkanlah dosa-dosanya  dan tempatkannya dalam kalangan orang-orang yang beriman dan beramal solih.

Al-fatihah.... amin.


//Tiada lagi gurauan dan entri pelik tapi menarik di blognya.






19 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...[Reply]

Al Fatihah..

Dah baca juga di beberapa blog tentang pemergian beliau...

Ajal tak mengenal umur...15 May dia ada lagi buat entri..

luvYOU berkata...[Reply]

Ya Allah... ini blogger kedua yg sy kenal yang menghembuskan nafas terakhir dlm keadaan tak sangka..yg mana entry last beliau ialah pd 15 May.. :'(

Sy suke blog beliau... Siap letak kat main tab supaya senang nak klik..:'(

Allah lebeh menyayangi dia..al fatihah buat rohnya

makdara TERdiva berkata...[Reply]

terkejut dengan berita ni..sememangnya kematian itu tidak pernah terlewat walau sedetikpun..

alfatihah buat arwah

sal berkata...[Reply]

Al-fatehaH...
MOGA Allah mencucuri rohnya.

kakpah berkata...[Reply]

alfatehah buat arwah. semuga dia ditempatkan bersama orang2 beriman..

Kakzakie berkata...[Reply]

Kalau kita pun sayu apa lagilah keluarga dia kan ibuintan. Al-fatihah moga rohnya tenang....

Nieda berkata...[Reply]

Alfatihah. Minggu ni dah 2 kematian yang melibatkan penulis blog.

kak long berkata...[Reply]

al-fatihah...
dua tigo ari ni..klu kaklong nampak tolo ayam tu,kakalomg roma ckp"tolo dibasuh"...patut lahhh...

Cik Ina Do do Cheng berkata...[Reply]

ibu intan , cik ina sedih dia selalu tinggalkan message kat chat box blog lama. cik ina selalu gak masuk blog dia dulu.

Al-fatihah wat dia, semoga arwah ditempat dikalangan orang-orang beriman. Aminnn

Sue's berkata...[Reply]

ALfatihah...sy terbaca dalam DTS CMG tadi... Allah lebih menyayangi...

cikguden berkata...[Reply]

Alfatihah.

Yan berkata...[Reply]

INNALILAH..tak sempat lagi nak bertegur sapa. tak ada jodoh kann

kakngah berkata...[Reply]

Al fatihah.
telordibasuh memang mesra bila tiap kali menyapa kt cbox...

adol ihsan berkata...[Reply]

Salam..

Moga2 Tuhan mencucuri rahmat ke atas rohnya..

:)

Citarasa Rinduan berkata...[Reply]

al fatihah..

ayu tak pernah masuk ke blog allahyahram, semoga arwah ditempatkan ke dalma golongan orang2 y beriman..

selamat pagi ibuintan

kakcik berkata...[Reply]

Semoga rohnya damai di sisi Maha Pencipta. Al Fatihah.

nurkass berkata...[Reply]

innalillah..
semoga rohnya dicucuri rahmat..

sahromnasrudin berkata...[Reply]

assalamualaikum ibu...

saya tak mengenali arwah tetapi tengok ramai blogger yang buat entri tentang beliau...

semoga rohnya terus ditempatkan dikalangan golongan solihin dan siddiqin..al fatihah

nurcahayahati berkata...[Reply]

Salam takziah. Semoga rohnya dicucuri rahmat.