Followers

Jumaat, 14 Mei 2010

Join saidah GA


Tuesday, April 13, 2010


GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL

 Selepas genap sebulan baru hari ini, ada kesempatan untuk join  GA/http//saidahipoh.blogspot.com   GA ini bersempena kasih sayang yang tidak ternilai terhadap anakandanya Adam Daniel.  Sudah lama tahu daripada   http://mrsnorhobi.blogspot.com - Hobi dan Kehidupan 
 tapi sebab tarikh tutup masih panjang , sabar je lah dulu, ini pun masih ada lebih kurang 2 minggu lagi . Tarikh tutup pada 30.Mei 2010 ni.
Yang belum join tu kalau berhajat merewanglah ke blog My Life.. My Stories - Saidah Ipoh.  Banyak hadiah menarik untuk kaum hawa terutamanya. Dapatkan terma dan syarat penyertaan juga di sana.

2 ulasan:

kak ina kl berkata...[Reply]

salam..oo cikgu ek..selamat hari guru...dah pernah dah jadi cikgu tabika..aduhai letihnya melayan kerenah mereka.

betul tu..masa mengajar pun anak-anak ada jugak cerita hal rumahtanggan termasuklah hal dalam selimut. sabar ajerlah yer

maiyah berkata...[Reply]

moga berjaya..