Followers

Rabu, 31 Oktober 2012

Tambah ilmu, tambah amal.




Assalamualaikum, 
Sejak semalam hingga lusa ..... Moral of the story... duduk diam-diam dalam dewan tu yo.  Tambah ilmu lagi. Belajar buat evidens banyak-banyak untuk  simpan dalam fail.    Bayangkan tahun depan ngajar empat subjek KSSR... ngajar, beri evidens, simpan evidens.  Bahan bukti  Band yang telah dicapai oleh pelajar untuk sepanjang tahun.  Simpan dalam fail murid serta sentiasa updated SPPBS.
  
           

Terbeban?  Taaklaa!!  Buktinya!!




Sistem no 1 di atas, dah beroperasi semula sejak semalam. Tapi walaupun baru di selenggara, malam semalam sejak pukul lapan setengah malam cuba masuk tapi masih error.   Bagi pengguna yang berada di bandar dengan kelajuan internet yang tinggi takde masalah rasanya tapi bagi yang berada jauh di hulu ni... inilah masalah besarnya.  Sistem 1 dan 3... memang bikin kepala ana banyak pusing. 


......... dialog seorang peserta kursus..." takpe, kita bangun dinihari...... kalau tak boleh juga login, kita login dengan Allah, kita buat tahajud"  .... Syukur.. itulah yang sebaiknya.





 

3 ulasan:

Ibuhani berkata...[Reply]

Lamo eh x nmpk ibu intan ni! Mn menghilang ye.......gi kursus ke ni...

Kakzakie berkata...[Reply]

Kakak dapat rasakan betapa gigihnya cikgu tapi apakan daya ianya terbatas dek kerana line yg macam 'sipuuutt'.

Betul-betul menagih kesabaran cikgu.

ibundo berkata...[Reply]

Sib baiklah kakpah dah lamo tak jadi cikgu. Jadi cikgu tadika ni pun tak teboban dah ha ..hehe