Followers

Sabtu, 27 Oktober 2012

Lawatan kerja tak boleh, lawatan sosial la gantinya.



Aduhh... bengang tul la jadinya.  Time cuti, time ada masa ni, time bersemangat nak masukan markah, time nilah jugak dia diselenggara.  Rasanya ni dah empat kali dah masuk ni.  Kalau tak silap sejak hari Rabu lepas lagi ni.  SU exam dah bising ingatkan 'jangan lupo SAPS, jangan lupo masukkan markah... jangan lupo itu, jangan lupo ini... tak lupo, tak hal macam nilah  akhirnya jadi lupo!  Dah hujung tahun, semua sekolah dah buat exam akhir tahun, masa dan ketika  sumo cikgu diwajibkan masukkan markah, time tu lah baru nak diselenggara, baru nak diupgrade.  Habis camno, tu yang lopeh ni jammed gilo tu.  Silap-silap dinihari gak yang boleh masukkan markah budak.  Harap ni biarlah selenggara yang high class betul, yang tidak akan ada masalah jammed dan server hung lagi.




 Sebab masalah di atas, so altenatifnya bagi mengisi ruang dan masa yang ada ni, ibuintan nak blog walking la.  Ibuintan pun dah lama jugak tak blogwalking ni, dah banyak sangat entri sahabat yang ibuintan tercicir.  Harap mereka masih mengingati ibuintan sebagaimana ibuintan sentiasa mengingati mereka.  Wah... hahaha okey jalan dulu ye.  Jumpa di laman Teman Tapi Mesra dulu sebelum ke laman2 yang lain.  Jumpa anda di sana.

  
          

12 ulasan:

Azian Elias berkata...[Reply]

i tak sangka begini susah nya nowadays jadi cikgu.. zaman i dah berlalu. 11 tahun dulu..

NzA berkata...[Reply]

yelah kak, bkn makin menyenangkn kerja kita ttp sebaliknya....patutnya kalau nk buat sesuatu sistem biar betul2 mantap...ni hampeh......

Nur-nba berkata...[Reply]

Alahai.. sabar jelah kak.. Moga lepas ni sistem SAPS tu bertambah elok selepas diupgrade..

Kakzakie berkata...[Reply]

Sibuk cikgu kan masa akhir tahun ini. Budak-budak periksa cikgu pun sibuk sama. Kena kemaskini tak boleh lancar pulak kerja ye..

ummiross berkata...[Reply]

Salam Aidiladha ibuintan..

Makin hujung tahun makin sibuk cikgu kan..anyway jaga kesihatan ye ibuintan, take care.

ummiross berkata...[Reply]

Salam Aidiladha ibuintan..

Makin hujung tahun makin sibuk cikgu kan..anyway jaga kesihatan ye ibuintan, take care.

ibuintan berkata...[Reply]

@Azian Elias


dah x pening kepala lagi kan Yan... rezeki akak masih di sini, buat je dengan redha

ibuintan berkata...[Reply]

@NzA


hari ni dah boleh buka tapi terlalu sesak... beribu online

ibuintan berkata...[Reply]

@Nur-nba

nur... memang tengah sabar ni, dah beberapa kali masuk sejak pukul lapan tadi, masih tak jalan

ibuintan berkata...[Reply]

@Kakzakie


hujung tahun camni la, makin pening jadinya... internet slow lagi pening, minggu ni kursus pulak tu

ibuintan berkata...[Reply]

@ummiross

trima kasih...ummi

ummi jaga kesihatan juga

Tanpa Nama berkata...[Reply]

lupo..lupo..lupo...